Nezapomeňte na náš
věrnostní program

Fotografie jsou pouze ilustrační.
Více fotografií

Akvárium Rio 125 tmavě hnědé 125 L   Oblíbené (kód: 102119)

Je nám líto, toto zboží je již vyprodáno.

Najít dostupné alternativy

(Došlo k pozastavení výroby nebo dovozu zboží.)


Podrobnější popis zboží

Váha: 25 Kg.

Zboží je nutné zasílat na EURopaletě a k váze zboží je nutné přičíst váhu palety 15kg.

K váze je potřeba připočítat váhu ostatního zboží. Doprava je možná jen přes PPL Sprint!!

Velikost akvarijního setu: 81 x 36 x 50 cm

RIO ® - klasický design, moderní technologie a precizní provedení - Juwel Rio ® plně upozorňuje na podvodní krajinu svého akvária. Exkluzivní, obdélníkové akvárium s kompletní sadou vybavení k dispozici ve třech barvách.

Vybaven vysoce kvalitním příslušenstvím - filtrační systém integrován s topítkem k zajištění účinné, dvoustupňové biologické a mechanické filtrace. Pohodlný přístup k filtračnímu médiu, čištění filtru je dětskou hrou. Světlo Multilux II na posuvné liště T5, osvětlovací technika umožňuje pohodlný přístup do nádrže za plného světla. Pevně lepené do akvária, aby se zabránilo odkapávání vody na vnější stranu skla. Osvětlení akvária je zcela vodotěsné a dokonce i po ponoření si zachovává svou integritu. Juwel Aquarium ® je nejvíce inovativní a uživatelsky příjemný set trhu.

Akvárium je vybaveno na svém dně rámem, který stabilizuje nádrž, její otřesy a chrání hrany před poškozením, a to díky speciálnímu nastavení nevyžaduje podkladní rohože a podložky. Na krytu je prostor vyhrazený pro automatické krmítko.

Obsahem setu je:

* Filtr Bioflow 3.0 s čerpadlem o kapacitě 500 l/h nalepený v pravém zadním rohu (neobsahuje filtrační media Cirax, Phorax a Carbax které jsou pouze doporučené příslušenství)

* Topítko 100W

* Plastový kryt Multilux High-Lite® s osvětlením 2x28 W (590 mm)